- oskarssonronja

de här är illa..

Publicerad 2013-07-31 21:29:00 i Allmänt

sitter just nu i min säng och ska snart kolla andra avenyn och sedan sova. upp kl 6 imorgon, tungt... har kommit på en sak idag också hehe, jag har fan blivit fet?!?! NÄR FAN HÄNDE DE LIKSOM?!?1 de beror inte alls på allt godis å skit jag stoppar i mig varje jävla dag hahah.. nääää å all jävla dricka.. måste fan sluta me de här, men hur fan ska de gå??? är fan beroende av socker. nää de kommer sluta me att jag blir riktigt tjock..... eller så tar ja tag i de här innan de går för långt ;)
 
 
 
 
 

jobbelijobb

Publicerad 2013-07-31 07:20:40 i Allmänt

sitter på jobbet å vill hem, hahah de suger verkligem här... jo men de är ju snart helg.. typ. vet it när jag slutar men de är väl om 50 år.. är inte så trött idag faktiskt!

länge sen

Publicerad 2013-07-30 16:19:00 i Allmänt

de är andra dagen jag jobbar och jag orkar inte hahah.. de är så sjukt jävla segt. sitter på en stol bara typ, kul nä hoff. börjar kl 7 också så kliver upp 6... nä de här är verkligen inte min grej. dom här veckorna kanske går fort men jävligt tveksamt..... annars så kom.jag hem från piteå i söndags, velade faktiskt inte fara hem de är så mycket bättre där än här! saknade bara min säng typ.. hade en bra jävla vecka iallafall :) sovit 4 timmar inatt så har varit och är sjukt trött.. ska kolla andra avenyn numen risken att jag somnar finns ju ;)
 
 
 
 

Blä

Publicerad 2013-07-16 13:28:56 i Allmänt

Ligger i min säng hos pappa just nu, har inte sovit mycket alls inatt.. Ska börja gå till mamma strax bara för att jag inte kommer dit på nå annat sätt. Där ska jag lägga mig i sängen å aldrig kliva upp igen

.,

Publicerad 2013-07-02 20:32:52 i Allmänt

Idag har jag varit arj för min äck.. syster lekt med mitt jävla löshår IGEN.., och för att min bil dog i en korsning... sist va de i en rondell ? rullade bak så efter ett tag gick racklet igång.. sen för att jag inte fick sova nå imorse..! Rövdag.





saknar min katt åsså <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela