- oskarssonronja

where are you

Publicerad 2013-09-30 21:23:33 i Allmänt

Håller på å städa.. men har tappat orken nu hahah alltså orkar inte.. nä men har gjort klart allt förutom att jag håller på å bädda rent i sängen. Var så äckligt här inne så usch, får damp.när det är så! Men nu är de rent å.fint här inne ;) Har precis duschat och nu på ett tag ska jag kolla ensam mamma söker me mitt hjärta som är å gör nå grejs nu. Börjar 9 imorgon ocksåå :)

äckel söndag

Publicerad 2013-09-29 20:15:02 i Allmänt

Kollar tv hos pappa just nu, idag har vi bara tagit det lugnt och kollat de dejtbara haha hoff, så jävla bra ;) och sen har vi gjort mat som vanligt! Har nyss varit å köpt snapple, mummsmss!! ikväll eller imorgon måste jag göra klart min svenska!! Nu ska vi ju dock ha provet först på fredag :) men skönt å göra bort det.. och måndag imorgon! usch, fyfan vad less jag är. Längtar redan tills nästa helg..

Bra dag

Publicerad 2013-09-28 20:42:02 i Allmänt

Oh fyfan vad skönt det är å vara ledig. Slippa kliva upp tidigt, men sov bara till 10 även fast jag skulle sova länge idag. Längtar till lovet när fan det nu ääärrr. Vi har nyss gjort mat åså, ska fa på ica på ett tag å köpa kladdkaka bara för jag är cp sugen på deeee! Och idag blev faktiskt mitt hår hyfsat bra, trodde det var omöjligt :)

kollar tv

Publicerad 2013-09-27 15:21:34 i Allmänt

For till skolam vid 8 för å ha svenska, slutade kring 1130. Då for vi och hämta mat för jag var så jävla hungriig! Gott som fan var det, sen har vi bara suttit hos pappa och spelat bike race haha. Nu så kollar vi tv och ska väl fara på ett tag. Fy vad skönt med helg alltså.

snö

Publicerad 2013-09-26 14:44:57 i Allmänt

Fyfan vad blött å sliskigt det är ute, och kallt.. usch!! Fel att det blir riktig vinter istället.. ahja, började halv 12 idag med svenska. Slutade just innan 2 och nu ligger jag i min varma säng hehe. Ska nog göra bort min svenska, som vi dessutom har prov i på onsdag.. och sen kommer ju faktiskt min pojke hem idaaag! nämen skönt med fredag imorgon

måndag

Publicerad 2013-09-23 21:02:26 i Allmänt

Sitter i min säng å tänker på hur mycket jag verkligen hatar mitt hår. Har sån jävla lust å raka bort allt. Spelar ingen roll vad jag gör med det, de förblir äckligt. Usch tusen ggr om. Jaja nu vet ni. Haha, hojja.. sitter å väntar på att ensam mamma söker ska börja för då ska jag se det och äta popcorn och dricka cola! Har kommit på en annan sak också, jag tänker aldrig innan jag gör saker. Det är inte så jävla smart. Det slutar oftast inte bra.. Fast jag brukar oftast tänka att det får bli som det blir. Förutom när jag ska säga saker. Haha, då är det en jävla process..
 
 
 
 

Skolan

Publicerad 2013-09-23 12:48:01 i Allmänt

Sitter i skolan å har matte med mensvärk, mår inte bra alltså så det suger extra mycket. Började halv 11 å slutar efter dehär å då ska jag hem å dö. Va typ det jag hade å säga

andra avenyn

Publicerad 2013-09-18 01:22:12 i Allmänt



ligger i sängen och kollar på andra avenyn. Det suger, och jag vill inte sova själv. Fan vad jag hatar det.. längtar till torsdag då mitt hjärta kommer hem!! Kommer väl inte kunna sova på ett bra tag å va cp trött imorgon.. ahja nu ska jag försöka sova nu snart hehe.

jag ser att du klär av dig fattar inte vad som händer

Publicerad 2013-09-17 21:10:00 i Allmänt

idag började jag 9. hade matte och sen ett cplångt hål. Hade matte igen och sen for jag hem. Helt stört att jag har två långa hål på en dag.. inte fan ids ja vänta i skolan en timme för å sen ha biologi när jag redan haft mer än två timmar långt hål. Nå de kommer ändå nog ändras förhoppningsvis.. Nu sitter jag och väntar på att svenska hollywood fruar ska börja hehe. Nä nu ska jag måla mina naglar å chilla bara. Hejrå
 
 
 
 
 

men snälla lilla gumman du får inte ens betalt

Publicerad 2013-09-16 16:51:00 i Allmänt

for till sko först vid halv ett. Hade matte och for därefter hem en sväng. Hade nå möte kl 3, å jag ska börja med gymnasie kurser och det känns förbannat skönt!! Har nyss käkat och nu ska jag bara kolla andra avenyn. Kul va, nä hejdå! 


söndag

Publicerad 2013-09-15 18:29:32 i Allmänt

död i sängen, borde kliva upp å duscha å göra massa saker men orkar inte kliva uppp.... måste hämta min bil också.... idag känner jag bara blääää!!

Lycka

Publicerad 2013-09-10 14:15:19 i Allmänt

är cp jävla sjuk. kände redan igår att jag inte skulle orka me skola, så har varit hemma å bara legat i sängen å gjort nada. känner mig helt orkelös, hoff. Nu ska jag bara ligga här å dö, saknar mitt hjärta som kommer redan imorgon!!

twice

Publicerad 2013-09-05 20:23:55 i Allmänt

for till skolan vid halv 11. Hade 30 min matte ungefär, hängde med frida tills hon började vid 1. När jag kom hem så kollade jag lite andra avenyn tills jag somnade och sov ett jävla bra tag haha, klev sen upp å åt och sen dess har jag inte gjort mycket, är inne på min gamla spotify å lyssnar massa gammal musik ;) Imorgon börjar jag halv 11 och har en lektion. Fredag imorgon och jag får äntligen pussa på mitt hjärta!! 5 dagar utan han är för mycket..... :)
 
 
 
 
 

Blir jag förvånad? NÄÄ

Publicerad 2013-09-04 19:57:26 i Allmänt

imorse startade inte min äckliga bil (ovanligt) som vanligt var de de där jävla batteriet som behövde laddas.... blir såååå less. Är väl basarna som tar när bilen inte är igång.. sen känns de som att de är 490504 saker å fixa på den. Byta bromsskivor, fixa elhissen på ena sidan, byta lås, fixa lghf skylten där bak, och fixa dedär som hänger där bak också................... hur som helst så fick pappa skjusta mig imorse klockan 9, hade matte och no och slutade just innan 3. Har nyss varit å hämtat min bil och nu sitter jag här hehe, imorgon har jag 1 lektion och börjar halv 11. Ikväll är de stalkers!!! 

 

 
 

 

 

 

 
 
 

 

måndag

Publicerad 2013-09-02 22:33:06 i Allmänt

Ligger i sängen helt jävla död. Har städat mitt rum, rensat mitt smink å alla mina lådor,

känns som att jag hållt på hur länge som helst, men har verkligen städat det ordentligt så nu är de rent å fint ;) ska väl kolla nån serie nu och sen sova, börjar först halv ett imorgon. Saknar mitt hjärta cp jävla mycket.. visste redan att de här skulle bli jobbigt, men inte såhär :( ahja, hejdå!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela